Infokommunikációs
   termékek

Tájékoztató táblák

Cégünk 2010 óta vállalja közintézmények  komplex infokommunikációs akadálymentesítését. Generálkivitelezők, önkormányzatok megbízásából akadálymentes tervek alapján, kivitelezést vállalunk. Széleskörű referenciával rendelkezünk.

Óvodák, bölcsődék,iskolák önkormányzati épületek, fürdők, strandok, ipari létesítmények, szolgáltató központok, idősek otthona, kormányablak  is referenciamunkáink között.

Amit vállalunk: 

-Felmérés, esetenként megtervezzük a kötelező  infokommunikációs elemeket

-Intézmény táblák, irányjelző táblák, helyiségjelző táblák 

-Parkoló tábla, akadálymentes parkoló festés

-Braille feliratok

-Vaktérképek, akadálymentes alaprajzok

-Üvegjelzések, kilincsjelzések

-3D-feliratok

-Vezetősáv ragasztása, lépcsőszalagok

-Akadálymentes honlap készítése a WCAG 2.1  szabvány alapján

akadálymentes weboldal

Internet használat mindenkinek!

A weboldal akadálymentesítés célja, hogy a legszélesebb körben biztosítsa az oldalak használatát azok számára, akik valamilyen képességükben korlátozottak. Ez ma már nem csak a látássérülteket, hanem mozgásukban korlátozottakat, epilepsziára hajlamosítottakat, vagy olvasási zavarral élőket is segíti. 

Ezek a segítő funkciók nem csak a közintézmények számára hasznosak, de webáruházak számára is lehetőséget kínálnak egy eddig elhanyagolt vásárlói réteg bevonására.

Azért, hogy bemutassuk a legfejlettebb akadálymentesítési eszközeinket, készítettünk egy minta weboldalt, amely egy képzelt település önkormányzatának tájékoztató oldala, de eszközei bármilyen oldalon kiválóan használhatók. Az oldal megtekintéséhez kattintson a képre.

Kapcsolat

Ha ajánlatot szeretne kérni, vagy kérdése van keressen meg bennünket.

Közvetlen elérhetőség

+36 30/908-1920

bea.nyiri@gmail.com