Esküvői
   Papír termékek

KEDVES MENYASSZONYOK, VŐLEGÉNYEK!

Esküvői meghívó kaposvár

A jó esküvői meghívó számukra az, ami Ti egyéniségéteket, ízléseteket tükrözi. A tervezés, megvalósítás közös munka a menyasszonyokkal és vőlegényekkel, hiszen az ő elképzeléseiket ötvözi a mi ötleteinkkel, grafikai megoldásainkkal.

Azért, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbbet, a mintasorunk nagyszámú valós esküvői meghívóból áll, amely az elmúlt 9 év termése, illetve abból egy jellegzetes válogatás.

Mintáink között számos kézzel festett, egyedi grafikával készült is fellelhető, ha erre van igény nálunk ez is megvalósítható.

Akinek nincs ötlete segítő beszélgetés során a meglévő mintákból is választhat, ilyenkor a betűtípussal és kis apró grafikai elemekkel egyedivé tesszük a meghívót.

Esküvői meghívó Kaposvár

Egyedi tervezés

Ha egyedi elképzelésed van, ne félj elhozni nekünk, örülünk, ha új ötlettel jönnek a házasulandók, együtt igazán egyedit alkothatunk. Meghívód mellé kérj ugyanolyan stílusú ültető kártyát, ital, vagy étlapot is, amellyel még egységesebbé teheted az esküvőd stílusát, megjelenését.

Azért, hogy megkönnyítsük a választást a sokféle variációs lehetőségesünkből, készítettünk Nektek egy képes útmutatót, amely végigvezet Benneteket a kiválasztás, rendelés folyamatán. Íme, érdemes tanulmányozni.

Várunk benneteket személyes beszélgetésre, tervezgetésre irodánkba, de kérünk, hogy a várakozás, sorban állás elkerülése érdekében előre egyeztessetek velünk, hogy a Nektek is legmegfelelőbb időpontot tudjuk megtalálni.

Esküvői meghívó Kaposvár

Esküvői meghívó kaposvár

Ajánlatkérés

Ha árajánlatot szeretne kérni, vagy csak kérdése van, keressen bennünket, e-mail-ben, telefonon.

Közvetlen elérhetőség

+36 30/908-1920

bea.nyiri@gmail.com